Content Management

Zeker wanneer u al een website heeft, zult u merken dat uw website nooit af is. Altijd zijn er wel onderdelen die al dan niet periodiek gewijzigd moeten worden. Echter, met het uitbesteden van onderhoud verliest u de controle en kunnen de kosten erg hoog oplopen. Een CMS (Content Management System) biedt de oplossing voor dit probleem.

Voorbeeld Content Management SystemEen CMS is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u de inhoud van uw website kunt wijzigen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld nieuwsberichten te plaatsen, of producten aan uw online productassortiment toevoegen. Ook kunt u complete pagina's met eigen tekst en plaatjes maken. Het CMS is alleen te bereiken met een wachtwoord, zodat onbevoegden geen toegang hebben tot het systeem.

Het overgrote deel van de websites dat door ons ontwikkeld wordt, beschikt over een CMS. Hierdoor hebben we de tijd gehad om ons product steeds verder te vormen, en kunnen we nu CMS voor een vaste en aantrekkelijke prijs aanbieden. Bovendien zijn hierdoor de veiligheid en het gebruiksgemak op zijn minst van hoge kwaliteit te noemen.